Onze Behandelingen

Al onze behandelingen op een rijtje.

TheraVine™ is een innovatief en wereldbekend cosmeticamerk uit zuid Afrika. Het is ontwikkeld in het hart van de wijngaarden in Stellenbosch, door een gespecialiseerd wetenschappelijk internationaal team onder leiding van Lisa Smit. Zij is schoonheidsspecialist en cosmetoloog met een jarenlange ervaring in top Health en Spa Resorts.

De basis van de TheraVine™ huidverbeteringsproducten zijn de fijnste druivenproducten van de Pinotage druif, inheemse medicinale planten en de nieuwste geavanceerde technologische actieve ingrediënten. Deze laatste worden steeds in de hoogst toegestane concentraties toegevoegd.

De actieve bestanddelen van de producten van TheraVine zijn zorgvuldig geselecteerd en voorbereid met immense zorg door de jaren heen. De producten van de wereldklasse druiven zijn speciaal verzorgd en geoogst en bestaan uit druivenpitten, druivenpit extracten, schillen, druivenpitolie en wijnblad extracten.

Maar de bezorgdheid van TheraVine™ gaat verder dan alleen uw huid. De natuurlijk samengestelde producten bevatten geen schadelijke alcoholen, kunstmatige parfums, kleurstoffen, schadelijke petrochemische producten of minerale oliën. Geen van de producten is op dieren getest en tenslotte biedt TheraVine ™ verschillende parabenen vrije producten.

In alle producten van TheraVine vindt u de krachtige antioxidanten van de Pinotage druif. Druivenpitolie is rijk aan omega vetten en linolzuur en wordt door de huid volledig opgenomen. Druivenpit extract is de krachtigste antioxidant die beschikbaar is. Werkstoffen als Polyfenolen werken vele malen sterker dan vitamine C (20 x) en vitamine E (50 x). Resveratrol uit de druivenschil is een sterke antioxidant die zowel ontstekingsremmend als anti-aging werkt. Rode wijnbladextract stimuleert de doorbloeding.

De essentiële oliën en planten hebben positieve effecten op huid en geest. Planten als Rooibos, Aloe, Ximenia en Cape Kamille werken onder andere als antioxidant, kalmeren, anti-ageing en zijn cel vernieuwend.

Tenslotte werken de actieve ingrediënten uit de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde huid technologie in de diepere huidlagen en op celniveau aan de gezondheid, versterking, vocht en mooi blijven van de huid waardoor rimpels, vlekken, couperose e.d. verdwijnen of worden uitgesteld.

Een progressief merk dat waarmaakt wat het belooft met een geheel eigen visie in behandeling en verzorging voor thuis.

Druiven bevatten biologische activiteiten in de vorm van bioactieve polyfenolen. Druiven wordt toegepast in cosmetica omdat:

 1. Ze bestrijden het anti-ageing proces.
 2. Remmen en beperken het ontstaan van allerlei soorten vrije radicalen:
  1. werkt ontgiftend voor een huid die is blootgesteld aan verontreiniging, sigarettenrook, langdurige blootstelling aan de zon, allerlei soorten stress etc.
  2. remt vetzuur oxidatie af en houdt de celmembranen in goede conditie
  3. beschermt genetisch materiaal en brengt aantal mutaties naar beneden.
 3. Herstellen en verstevigen van de bloedvaten en helpt het ‘zware benen gevoel’ verlichten.
 4. Stimuleert collageen en elastine synthese in de huid en houdt de huid stevig en elastisch.
 5. Remt elastase activiteit (eiwittenafbraak) en de activiteit van diverse enzymen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van ontstekingen. Daarbij de huid verzachtend en het verouderingsproces bestrijdend.
 6. Helpt de melanine synthese verminderen en remt de tyrosinase activiteit, daarbij de huid iets oplichtend en de frisse teint van de huid herstellend en helpt pigmentvlekken voorkomen.
 7. Remt glycosatie processen (het koppelen van één of meerdere suikermoleculen aan proteïnen) af en brengt daarbij de cross linking van collageen vezels, verantwoordelijk voor zo veel signalen van het verouderingsproces van de huid, naar beneden.
 8. Druiven zijn rijk aan vitamines A, C, B1, B2 en P en de mineralen kalium, ijzer en mangaan. Deze zijn zeer nuttig bij re-mineraliseren, detoxing, en anti-ageing.
 9. De druiven extracten bevatten fruitzuren die de huid op natuurlijk en zachte wijze exfoliëren. Dit zijn : appelzuur (Malic), melkzuur (Lactic), citroenzuur (Citric), azijnzuur (Acetic), barnsteenzuur (Succinic) en wijnsteenzuur (Tartaric).

TheraVine™ Basic Facials

Geeft een express vinotherapie facial boost aangepast aan het specifieke huidproblemen.

30 Min
€34,95

Een gezichtsbehandeling ontworpen voor een geweldige ontspanning door de aromatische geur van de etherische oliën. Speciaal voor een diepe hydratie van de huid met als resultaat een stralende teint.

50 Min
€44,95

Een gezichtsbehandeling speciaal ontworpen om de gevoelige jongere huid te ontdoen van zijn vettige glans en te hydrateren. Precies de perfecte balans voor de steeds veranderende lifestyle en steeds meer eisende huid.
Diepe hydratatie en neutralisatie van de dagelijkse vijanden zorgen voor een zuivere, gezonde en stralende teint.

30 Min
€23,95

TheraVine™ Specialised Facials

Een gezichtsbehandeling die de huid verstevigt, zichtbaar glad maakt en rimpels vervaagt. Laag over laag worden de werkstoffen aangebracht. Duidelijker kun je de TheraVine™ filosofie niet uitleggen. De huid ziet er fris uit en de teint is meer stralend.

45 Min
€45,-

Een gespecialiseerde behandeling voor de vette huid, verwijde poriën, dikke huidstructuur en een constante vette glans. De behandeling bevat multi-actieve ingrediënten die helpen de huid helderder te maken, te zuiveren en opnieuw in balans te brengen door het normaliseren van de talgproductie en het voorkomen van verstopte poriën.

60 Min
€51,50

De perfecte behandeling voor de zeer droge, gevoelige huid die een intense hydratatie en een vitaminen boost nodig heeft. Deze gezichtsbehandeling helpt bij het herstellen van de hydro-lipide film van de huid door diepe hydratie van het revolutionaire cloth masker met hyaluron dat intens hydrateert en actieve ingrediënten ‘insluist’ voor bijna 3 weken.

60 / 75 Min
€53,- / €69,20

Een rijk aan antioxidanten voedende facial die de doffe en vermoeide huid voedt en revitaliseert. De gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met een gespecialiseerde warme multi-actieve druif- en lijnzaadgezichtspakking die stimuleert en de werking versterkt van de, tijdens de behandeling, gebruikte ampullen/werkstoffen. De huid voelt glad, zacht en ziet er stralend uit.

75 Min
€72,90

TheraVine ™ Micro-Dermal Needling treatment

Dit compleet veilige en effectieve professionele micro-needling systeem behandeld geavanceerde huidproblemen en vertraagd het huid veroudering proces. 

Het verkleint de poriën, verminderd diepe rimpels, egaliseert de huid, stimuleert het collageen en geeft een algehele glow aan de huid.

45 Min
€99,95

TheraVine ™ Proffesional Peeling Systeem

Ons geavanceerde, huidvernieuwing systeem kan worden gebruikt om alles te behandelen. Van preventatief anti-aging, hyperpigmentatie, acne, diepe rimpels of voor een algehele glow.

De behandeling is er in kuurverband. Hiermee haal je het optimale resultaat. 

Er zijn 4 peelings, waarbij we gedurende de kuur langzaam gaan opbouwen in tijd en sterkte. 

1 kuur waarvan 6 behandelingen van 30 min €195,-

30 Min
€39,-

TheraVine ™ De-polluting Radiance Repair

Het is nog maar enkele jaren geleden dat huidwetenschappers ontdekten welke impact luchtvervuiling op onze huid heeft. Hoe blootstelling aan reactieve deeltjes ook onze normale celprocessen verstoren. Tot diep in de celkern, van waaruit de energie voor een gezond celfunctioneren wordt ‘opgestookt’.

Met zichtbare nadelige effecten als vroegtijdige rimpelvorming en pigmentvlekken. In deze behandeling pakken we dit aan. 

Luxe behandeling met veel resultaat. 

60 Min
€67,50

TheraVine ™ MelanoVine

Een luxe behandeling waarbij de focus ligt op het verminderen van pigment. Geschikt voor een huid met hyperpigmentatie, fijne lijntjes, donkere vlekken en een ongelijkmatige huidstructuur en kleur.

65 Min
€68,50

Dermaplane pro

Dermaplaning verjongt de huid door de buitenste laag dode huidcellen en donshaar te verwijderen. Het is zeer effectief in het minimaliseren van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens, terwijl de huid glad, beweeglijk en levendig blijft. De producten die in de behandeling en thuis worden gebruikt, worden beter opgenomen. Het creëert het perfecte canvas voor make-up. De haren groeien niet dik terug, vellushaar ( donshaar ) veranderd alleen door hormonen of leeftijd. 

35 / 60 Min
€41,95 / €65,-